میگو سوخاری رژیمی
مواد لازم:
میگوی متوسط ۴۰ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۴ ق غ
پودر سیر نصف ق چ
پودر پیاز نصف ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری یک و نیم لیوان
طرز تهیه:
میگو ها رو پاک میکنیم و رگ کمرش رو میگیریم و میشوریمشون و آبکش میکنیم تا آبش کاملا گرفته شه و سطحشون خشک باشه.
آرد و تخم مرغ و پودر سیر و پودر پیاز ( و یا هر ادویه ای که دوست دارید.) و نمک و فلفل رو توی مخلوط کن یا بلندر بریزید. و دستگاه رو روشن کنید تا یه مایه یکنواختی تشکیل شه.
البته میتونید هم، با دست هم بزنید. ولی با بلندر خیلی سریع تر و راحت تره.
آرد سوخاری رو توی یه سینی میریزیم.
فر رو روشن کرده و روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و سینی محتوی آرد سوخاری را درون فر میذاریم.
بعد از ۵ دقیقه آرد سوخاری رو هم میزنیم.
و باز توی فر میذاریم.
و مجددا بعد از ۵ دقیقه همش میزنیم.
هدف ما اینه که آرد سوخاری مون طلایی رنگ بشه. بسته به فر، زمانش متغیر خواهد بود. پس حتما کنار فر می ایستیم و چکش میکنیم که نسوزه.
همینطور ۵ دقیق، ۵ دقیقه چکش میکنیم تا زمانی که از رنگش رضایت پیدا کنیم.
بعد از فر خارج کرده و اجازه میدیم سرد شه.
در این مرحله در صورت تمایل میتونید بهش ادویه های دلخواه نیز اضافه کنید.
آرد سوخاری را در ظرفی میریزیم و مایه و میگو را جلوی خود قرار داده و با چنگال دونه دونه میگو رو برمی داریم اول داخل مایه میزنیم و بعد داخل آرد سوخاری وبعد از آن داخل سینی فر میچینیم.
برای میگوی متوسط، مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه است.
ولی باز سایز میگوها هم استانداردی نداره و بهتره بعد از ۱۲ دقیقه چکش کنید. یه دونه اش رو فوت کنید و بخورید و اگر پخته بود از فر خارج کنید.
در کل میگو زمان پختی نداره واین دلیلی هست که ما قبل از آن آرد رو در فر میگذاریم.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر حذف پیام
آخــــرین مطـــالب
- میگو هواری ( میگو پلو جنوبی) خرداد ۲, ۱۳۹۷
- میگو سوخاری رژیمی مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- لَلَک – گِمنه مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- ماهی شکم پر مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- قَلیه ماهی شهریور ۲۶, ۱۳۹۶
عالی