ماهی شکم پر
مواد لازم:
ماهي شوريده يك عدد متوسط (برای ماهی شکم پر می توانید از ماهی های شوريده – راشگو – سبيتي – شير كوچك – سنگسر كوچك – سُرخوي كوچك) استفاده کنید
پياز يك عدد متوسط
گشنيز خورد شده ۲ قاشق غذاخوری
سير ۳ حبه متوسط
كشمش ۲ قاشق غذاخوری
زرشك ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و پودر تخم گشنيز
طرز تهیه:
ماهي را پاك كرده يعني فلس گرفته و باله ها و آبشش و دمش را جدا كرده و تميز ميكنيم.
ماهي را روي تخته گذاشته و از سمت راست ماهي (كمرش) برش زده و توي شكمش را تميز ميكنيم.
اگر بخواهيد ماهي جنوب تهيه كنيد معمولا فروشنده ها خودشان ماهي را تميز و آماده ميكنند. بايد بگوييد براي ماهي شكم پر ميخواهيد.
ماهي را تميز ميشوييم و با مقداري نمك درون ماهي را طعم دار ميكنيم
سير را خورد كرده و يا ميكوبيم
سبزي را خورد ميكنيم
پياز را خورد كرده و در تابه تفت ميدهيم تا سبك شود. نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و پودر تخم گشنيز را افزوده و گشنيز خورد شده را اضافه ميكنيم.
و سپس سير را اضافه كرده و تفت ميدهيم
كشمش و زرشك را ميشوييم
و به مواد درون تابه اضافه ميكنيم (باید خیلی مراقب باشيد چون زود ميسوزه)
ماهي را شسته و خشك ميكنيم
مقداري زردچوبه و آرد را روی یک سطح صاف مخلوط می کنیم
ماهي را با مخلوط آرد و زردچوبه ميپوشانيم.
مقداري هم به داخل شكم ماهي ميپاشيم.
و سپس شكم ماهي را با مواد درون تابه پر ميكنيم
و در ماهيتابه سرخ ميكنيم
اگر از ماهیتابه چدن و یا تفلون استفاده می کنید، نیازی نیست شکم ماهی را ب چیزی ببندید ولی در غیر اینصورت بهتر است که شکم ماهی را با نخ ببندید.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر حذف پیام
آخــــرین مطـــالب
- میگو هواری ( میگو پلو جنوبی) خرداد ۲, ۱۳۹۷
- میگو سوخاری رژیمی مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- لَلَک – گِمنه مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- ماهی شکم پر مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- قَلیه ماهی شهریور ۲۶, ۱۳۹۶
عالی