لَلَک – گِمنه
لَلَک یا گِمنه یک غذای محلی بوشهری هست که معمولاً با قلیه ماهی می خورنش و خیلی خیلی خوشمزه ست.
لَلَک رو زمانی که میخرید باید دقّت کنید که روش نوشته باشه ” بلغور ریز گندم” حتماً باید ریز باشه
مواد لازم:
لَلَک دو پيمانه
آب (يا آب مرغ) دو پيمانه
پياز دو عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
لَلَک رو تفت ميديم در حدي كه تغيير رنگ داده قهوه اي روشن بشه . مواظب باشيد خيلي زود ميسوزه
پياز رو با روغن تفت ميديم تا طلايي خوشرنگ شه. مجددا دقت كنيد نسوزه
آب مرغ (يا آب و نمك) رو اضافه ميكنيم . ميذاريم به جوش بياد، اگه از آب استفاده می کنید یادتون باشه که در این مرحله باید ادویه(نمک – زردچوبه) رو اضافه کنید
میزان آب و لَلَک مساویه
همين كه آب بجوش آمد لَلَک رو اضافه ميكنيم
بهتره با قاشق چوبي باريك هم بزنيم چون بافت لَلَک بهتر ميشه
وقتي آبش تمام شد حرارت رو كم ميكنيم و در ديگ رو ميذاريم و اجازه ميديم ده دقيقه دم بكشه
مواظب باشيد ته ديگش نسوزه
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر حذف پیام
آخــــرین مطـــالب
- میگو هواری ( میگو پلو جنوبی) خرداد ۲, ۱۳۹۷
- میگو سوخاری رژیمی مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- لَلَک – گِمنه مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- ماهی شکم پر مهر ۲۶, ۱۳۹۶
- قَلیه ماهی شهریور ۲۶, ۱۳۹۶
عالی