مواد اولیه: میگو پاک کرده        ۳۰۰ گرم برنج                     ۳ لیوان رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری سیر                     ۳ حبه پیاز                     ۱ عدد […]

> ادامه مطلب

          مواد لازم: میگوی متوسط         ۴۰ عدد تخم مرغ                 ۲ عدد آرد                         ۴ ق غ پودر سیر                نصف ق چ […]

> ادامه مطلب

          لَلَک یا گِمنه یک غذای محلی بوشهری هست که معمولاً با قلیه ماهی می خورنش و خیلی خیلی خوشمزه ست. لَلَک رو زمانی که میخرید باید دقّت کنید که روش نوشته باشه ” بلغور ریز گندم” حتماً باید ریز باشه مواد لازم: لَلَک               […]

> ادامه مطلب

          مواد لازم: ماهي شوريده يك عدد متوسط (برای ماهی شکم پر می توانید از ماهی های شوريده – راشگو – سبيتي – شير كوچك – سنگسر كوچك – سُرخوي كوچك) استفاده کنید پياز                         يك عدد متوسط گشنيز خورد شده  […]

> ادامه مطلب

          قلیه ماهی جز خوشمزه ترین غذای اصیل بوشهری محسوب میشه که پیشنهاد من اینه حتما امتحانش کنید و من قول میدم مشتری بشید این میزان برای ۲ نفر هست: مواد لازم: ماهی                         ۵۰۰ گرم (سرخو ، شیر ،جش، […]

> ادامه مطلب

        شُله ماهي (يه چيزي تو مايه هاي آش ماهي) يا به قول خودمون شُله مُيني يكي از غذاهاي سنتي بوشهريه و اين غذا مخصوص زمستونه و آدم رو گرم ميكنه و حسابي پر انرژيه. شله ماهي رو با ماهي هاي گوشتي مثل: هامور – سنگسر – سرخو – شير و شوريده […]

> ادامه مطلب